COBO CALLEJA. PR VII

vista-exterior-cobo-collageThe aim of the project is to enforce the identity of the industrial estate by using the materials that are being sold in their warehouses, which highly reduces the cost of transportation, as well as the CO2 emissions that it provokes.
Assemblies will be created, in order to involve the neighbours of Cobo Calleja in the construction of the building, deciding how the needed spaces will be built. The suppliers will also have an area in where they could exhibit their products that will be later
used in the construction of the project.
The building will consist of a mixed structural mesh, also from the place, in where the neighbours could intervene. This mesh appears from an analysis of the uses proposed by the exercise, but as it is very generic and variable it can be adapted to future alternative uses. This mesh could also grow in height or even expand through the industrial estate, conquering it.

 

EMPLAZAMIENTO A1Layout1PANEL 6 PLANTA 1.100PANEL 6 PLANTA 1.100SECCION GRANDE

vista-desde-terraza-bien-2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: